Welkom!

Welkom op de demonstratie website van Webmagiër CMS. De Webmagiër is het content management systeem van Insyde, waarmee u de inhoud van een website eenvoudig kunt beheren.

Deze website staat volledig tot uw beschikking om het Webmagiër CMS mee uit te proberen. Wanneer u een demo aanvraagt, krijgt u gegevens toegestuurd waarmee u kunt inloggen in het CMS.

Zodra u bent ingelogd vindt u een overzicht van de pagina's van de demonstratie website van het fictieve bedrijf 'Domus'. U kunt de teksten en afbeeldingen op deze pagina's over Domus naar hartelust aanpassen en wijzigen met behulp van een standaard tekst-editor. U kunt eenvoudig eigen afbeeldingen uploaden en toevoegen.

Zodra u uw wijzigingen heeft opgeslagen kunt u het resultaat op deze website terugzien! U kunt Uw wijzigingen uiteraard zelf ook weer ongedaan maken.

Vraag hier een demo aan en probeer het direct uit!

N.B. De demo-website wordt dagelijks automatisch hersteld naar de oorspronkelijke staat

1. De Webmagiër

De Webmagiër is het content management systeem (CMS) van Insyde, waarmee u de inhoud van een website kunt beheren. Met behulp van de Webmagiër kunt u eenvoudig teksten en pagina's aanpassen, afbeeldingen uploaden en nieuwe pagina's aanmaken en publiceren.

2. Voordelen

  • De Webmagiër is gebaseerd op open source framework Yii.
  • Zeer gebruiksvriendelijk en overzichtelijk maatwerk CMS, zonder 'duizenden opties' die u niet nodig heeft.
  • Website en CMS zijn snel: minder tijd nodig voor bewerken van pagina's en een website die zeer snel inlaadt
  • Focus op SEO: alle belangrijke elementen voor SEO kunt u apart bewerken.

3. Demo aanvragen

Wilt u de Webmagiër zelf uitproberen? Klik op 'demo aanvragen' en u krijgt van ons een logincode toegestuurd. Hiermee kunt u inloggen op het CMS en de teksten en afbeeldingen van deze website bewerken.

Ervaar de gebruiksvriendelijkheid en het gemak van ons CMS!

Demo aanvragen